Inschrijven


Nieuws

Inschrijven voor de Eersel Postel Rally

Beste ruitervrienden,

 
Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan de hippische rally Eersel-Postel-Eersel op
de tweede zondag van oktober.
 
Zoals ieder jaar zal de inschrijving voor dit hippische evenement online plaatsvinden. Via onderstaande link komt u direct op de webpagina waar u zich kunt inschrijven voor de rally:
De inschrijving is ieder jaar geopend vanaf half juli tot uiterlijk de EERSTE zondag van oktober. Houdt onze Facebook pagina in de gaten voor mededelingen hierover of uiteraard deze site waar we ook de aankondiging zullen plaatsen dat de inschrijving geopend is.
Indien u uw email adres achterlaat (onder aan deze pagina) voor de nieuwsbrief zult u ook een email ontvangen op het moment dat de inschrijving geopend is.
 

 Online Inschrijven

 Klik hier om het Reglement in te zien

 
Zoals u zult zien, dient u verschillende stappen te doorlopen alvorens de inschrijving definitief is. Deze stappen worden bovenaan de webpagina weergegeven (Gegevens -> Combinaties -> Overzicht -> Betalen -> Bevestiging).
Van belang om te weten is dat u op één naam meerdere inschrijvingen kunt verrichten. Om deze reden dient u bij de stap ‘Combinaties’, nadat u de gegevens heeft ingevuld, op de knop ‘toevoegen’ te drukken en vervolgens bovenaan op de knop ‘Overzicht’ waar u de inschrijving kunt controleren.
Tot slot dient u het inschrijfgeld direct te voldoen middels een betaalwijze die u zelf kunt kiezen. Uw definitieve inschrijving wordt per e-mail aan u bevestigd. Uiteraard worden uw gegevens alleen voor intern gebruik opgeslagen en niet aan derden verstrekt.
 
Het inschrijfgeld voor 2016:

  • € 27,50 voor een Equipe
  • € 37,50 voor een Aanspanning

De inschrijvingstermijn sluit op de eerste zondag van oktober.

De startnummers worden op de rallydag zelf op het Mortelveld uitgereikt.
 
Tot slot geldt dat inschrijven voor en deelnemen aan de hippische rally Eersel-Postel betekent dat u zich akkoord verklaart met de inhoud van de Reglementen.
Door op deze link te klikken kunt u het Reglement inzien.
Meer informatie over dit hippisch evenement kunt u vinden op de website www.eerselpostel.nl.

De reden dat het bestuur van het Hippisch Comité Kempenland heeft gekozen voor online inschrijving, heeft te maken met het feit dat op deze manier kosten worden bespaard.


Met vriendelijke groet,
 
 
STICHTING HIPPISCH COMITÉ KEMPENLANDSchrijf in op onze Nieuwsbrief

© 2018 Stichting Hippisch Comité Kempenland  |    |  Home  |  Contact
Webdesign & CMS sponsored by We Provide